• Κέντρο: 2625 022222 • Ραντεβού: 2625360240
• Συνταγογράφηση: 2625 360234
• Email: grammateiagnk@yahoo.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2625 022222 • Τηλεφωνικά Ραντεβού: 2625360240 • Συνταγογράφηση: 2625 360234 • Email: grammateiagnk@yahoo.gr

• Κέντρο: 2625 022222 • Ραντεβού: 2625360240
• Συνταγογράφηση: 2625 360234 • Email: grammateiagnk@yahoo.gr

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών – 11/11/2023

20231112 01

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε ζωή”!!
Είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσουμε τις βιωματικές εμπειρίες τόσο της Υπεύθυνης εκπαίδευσης Εθελοντισμού και λήπτριας μοσχεύματος του ΚΕΔΜΟΠ, κ. Χριστίνας Καρακωνσταντή, αλλά και τις εξαιρετικές εμπειρίες τους που μας κατέθεσαν δύο δωρητές μυελού των οστών που έδωσαν και χάρισαν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας !!!
Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων και το ΚΕΔΜΟΠ υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας προκειμένου η Μονάδας μας, να λειτουργεί ως κόμβος εγγραφής νέων εθελοντών, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση στις τοπικές κοινωνίες και την προσέγγιση πιθανών δοτών μυελού των οστών!!
Τους ευχαριστούμε θερμά για τις ανθρώπινες αξίες και αρχές που μας μετέφεραν με τις εμπειρίες τους ως δωρητές μυελού των οστών και ευχόμαστε από καρδιάς να γίνουν παραδείγματα μίμησης και για άλλους συμπολίτες μας. Ήδη στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σήμερα είχαμε τέσσερα νέα παιδιά που έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτό το γεγονός, αλλά και πολλοί οι οποίοι δήλωσαν την επιθυμία τους να το σκεφτούν και να αποφασίσουν!!

Την σημερινή μας εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
– Η Διοικήτρια της Ν.Μ Αμαλιάδας κ. Μαρία Μπαχού
– Ο Αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων κ. Τάσος Καρνάρος
– Η Αντιδήμαρχος Ζαχάρως Φιγαλείας κ.Δήμητρα Σκαλτσά
– Ο Συντονιστής Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας για την Ηλεία κ.Νίκος Λαϊνόπουλος.
– Η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της Ν.Μ Πύργου κ. Γεωργία Αντωνοπούλου.
– Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αιμιλία Στασινοπούλου.
– Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ζαχάρως κ. Κωνσταντίνα Χωρέμη.
– Η Πρόεδρος Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρίνας κ. Αλεξάνδρα Θεοφιλοπούλου.

Επίσης έστειλαν χαιρετισμούς για την σημερινή μας εκδήλωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης και η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ κ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Τους ευχαριστούμε πολύ για τους χαιρετισμούς τους!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις κύριες από το ΚΕΔΜΟΠ” Χάρισε ζωή” Χριστίνα Καρακωνσταντή και Καλλιόπη Κοττά για την σημερινή τους παρουσίαση στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων,καθώς και όλες και όλους σας που σήμερα αφιερώσετε την ημέρα αυτή για να ακούσουμε και να μάθουμε πώς πραγματικά μπορούμε να δωρίσουμε ζωή δίνοντας απλά λίγο σάλιο!!!
Τέλος ευχαριστούμε πολύ για τις καταθέσεις τους και τις εμπειρίες ζωής τους δωρητές μυελού των οστών κ. Κωστούλα Χριστοδουλοπούλου και τον κ. Αλέξη Σοφιανόπουλο.

Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το αγαθό της υγείας με συνέπεια και επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο !!

Είμαστε δυνατή ομάδα !
Η Αν.Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας
Ν.Μ.Κρεστένων
Αριστέα Παπαδοπούλου

Κοινοποίηση μέσω

Facebook