• Κέντρο: 2625 022222 • Ραντεβού: 2625360240
• Συνταγογράφηση: 2625 360234
• Email: grammateiagnk@yahoo.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2625 022222 • Τηλεφωνικά Ραντεβού: 2625360240 • Συνταγογράφηση: 2625 360234 • Email: grammateiagnk@yahoo.gr

• Κέντρο: 2625 022222 • Ραντεβού: 2625360240
• Συνταγογράφηση: 2625 360234 • Email: grammateiagnk@yahoo.gr

Εθελοντική αιμοδοσία στις 14/04/2024

Foto 2

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας . Συγκεντρώθηκαν 27 μονάδες αίματος που θα σώσουν συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Συλλόγους που προσήλθαν σήμερα, καθώς και τους πολίτες που συμμετείχαν στην εθελοντική δράση αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής μας Μονάδας !! Η αιμοδοσία έγινε με την υποστήριξη και την συμμετοχή των

Πυροσβεστικού κλιμακίου Κρεστένων

Δημοτικής Κοινότητας Κρεστένων

Αιμοδοτικού Συλλόγου Κρεστένων

Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων

Συλλόγου Γονέων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου Κρεστένων

Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Κρεστένων

Αθλητικού Όμιλου “Ξενοφών”

Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος

Αθλητικού Όμιλου Μακρισίων

Αθλητικού Όμιλου “Κεραυνός Βρίνας”

Ναυτικού Όμιλου Ζαχάρως

Συλλόγου Γυναικών Κρεστένων

Πολιτιστικού Λαογραφικού Αθλητικού Όμιλου “Δρώμενα “

Πεζοπορικού Περιηγητικού Συλλόγου “Τα Κρέστενα”

Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρίνας.

Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ραχών “Η Στροφυλιά”

Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρισίων “Τα Μακρίσια ”

Πολιτιστικού Συλλόγου Κ. Σαμικού “Αρχαία Σαμία”

Ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή και την υποστήριξη. Κάθε σταγόνα αίματος είναι πολύτιμη .Όλοι μας θα την έχουμε “Ανάγκη” σε κάποια στιγμή της ζωή μας . Προσφέροντας γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι .

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, για μία ακόμη φορά σας ευχαριστεί που και αυτή τη δράση της,την αγκαλιάσατε με αγάπη και μεγάλη συμμετοχή. Σας περιμένουμε όλες και όλους στην επόμενη δράση μας που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Αν. Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας Ν.Μ. Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου

Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 11
Foto 12
Foto 13

Foto

Πρόγραμμα Ιουλίου 2024 για λήψη ΠΑΠ Test

2024 07 Maies

Μην ξεχάσετε το τακτικό μας ραντεβού για λήψη ΠΑΠ τεστ στη Νοσηλευτική μας Μονάδα από το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας !!

Η πρόληψη σώζει ζωές!!

Η Αν. Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας
Ν.Μ. Κρεστένων
Αριστέα Παπαδοπούλου

Δωρεάν Κλινική Εξέταση για τον καρκίνο του μαστού 28/6/2024

20240619 01

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με το “Άλμα Ζωής” του Νομού Αχαΐας, μαζί με τον Ομότιμο Καθηγητή Χειρουργικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Δημήτρη Κούκουρα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου η εξής δράση:

Κλινική εξέταση για τον καρκίνο του μαστού από 9:00 -12:00

Ενημερωτικές ομιλίες για τον καρκίνο του μαστού (12:30 -13:30) από:

📍 Τον κ. Δημήτρη Κούκουρα- Ομότιμο Καθηγητή Χειρουργικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα:” Καρκίνος του Μαστού “

📍 Την κ. Ελένη Μητροπούλου εκπαιδευμένη εθελόντρια ΣΓΚΜ “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας με βιωματική εμπειρία για τον καρκίνο του μαστού, με θέμα: ” Τι μας αποτρέπει από τον προληπτικό έλεγχο”

Σας περιμένουμε όλες για δωρεάν κλινική εξέταση, αλλά και να ενημερωθούμε για τον καρκίνο του μαστού.

“Η πρόληψη και η γνώση είναι δύναμη, σώζουν ζωές”

Μην ξεχνάτε τα τακτικά σας ραντεβού στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων με τις Μαίες της Αμαλιάδας για ΠΑΠ τεστ καθώς και την δωρεάν κλινική εξέταση με τον Γιατρό μας από το Άλμα Ζωής Πάτρας 💕💕

Για τα ραντεβού σας και πληροφορίες στο ☎️:2625360240.

Η Αν.Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας

Ν.Μ.Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου

Δράση ενημέρωσης για Ρευματικά Νοσήματα & Οστεοπόρωση 26/6/2024

20240618 02

Σας ενημερώνουμε ότι η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία διοργανώνει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα Ρευματικά Νοσήματα και για την Οστεοπόρωση την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 19:00 στον αίθριο χώρο της Νοσηλευτικής μας Μονάδας Κρεστένων.

Το πρόγραμμα είναι ως εξής :

Συντονισμός-Προεδρείο: κ. Δημήτρης Καρόκης Πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδας.

📍19:00 Χαιρετισμοί

📍 19:15 -19:40 Ρευματικά Νοσήματα

κ.Μαρία Χριστοπούλου Ρευματολόγος Πύργου.

📍 19:40- 20:05 Οστεοπόρωση

κ.Αλεξάνδρα Φιλιπποπούλου Ρευματολόγος Αμαλιάδας.

📍 20:05-20:30

Συζήτηση με το κοινό.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή να παραβρεθείτε στην ενημερωτική μας δράση !!

Σας περιμένουμε όλες και όλους σας!!

Η Αν.Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας

Ν.Μ.Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου

Δωρεάν κλινική εξέταση και ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (15/6/2024)

20240615 01

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, δωρεάν κλινική εξέταση και ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Ο Πρώην Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν Ηλείας κ.Μιχάλης Βαρδαμίδης, Ιατρός Ειδικός Παθολόγος εξέτασε 20 άτομα με προγραμματισμένα ραντεβού.

Μας έδωσε εξαιρετικές συμβουλές και οδηγίες για τη διατροφή μας, καθώς και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας προς το καλύτερο!!

Μας ενημέρωσε για το πόσο σημαντικα είναι τα Εμβόλια στη ζωή μας, ότι θα πρέπει να γίνεται το Εμβόλιο για τον Πνευμονιόκοκκο στα άτομα άνω των Εξήντα (60) Ετών και ειδικότερα στις ευπαθείς ομάδες, όπου είναι μια δόση εφόρου ζωής.

Το Εμβόλιο για τον Έρπητα Ζωστήρα των 2 δόσεων καθώς επίσης, και το Εμβόλιο TRIAXIS ( Τετάνου -Διφθερίτιδας- Κοκκύτου) ανά Δεκαετία (10) επειδή είμαστε Αγροτική Περιοχή.

Όλα τα παραπάνω Εμβόλια είναι δωρεάν και παρέχονται σε όλους μας από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.(Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας).

Ευχαριστούμε θερμά για τις Ιατρικές Υπηρεσίες και τις εξαιρετικές του οδηγίες-συμβουλές, τον Ιατρό κ. Μιχάλη Βαρδαμίδη και την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία για την άμεση ανταπόκριση τους, στο αίτημα της Νοσηλευτικής μας Μονάδας για δωρεάν εξετάσεις στους πολίτες της Νότιας Ηλείας και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική δράση που ήδη έχουμε συζητήσει και θα ανακοινωθεί σύντομα!!

Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ……

Η Αν.Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας

Ν.Μ.Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου

Πρόγραμμα Ιουνίου 2024 για λήψη ΠΑΠ Test

2024 06 Maies

Μην ξεχάσετε το τακτικό μας ραντεβού για λήψη ΠΑΠ τεστ στη Νοσηλευτική μας Μονάδα από το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας !!

Η πρόληψη σώζει ζωές!!

Η Αν. Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας
Ν.Μ. Κρεστένων
Αριστέα Παπαδοπούλου

Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής στη N.M Κρεστένων

20240605 01

Σας ενημερώνουμε ότι η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων και το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, θα συμμετάσχει στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής της Υγείας, ενώ την τεχνική λύση παρέχει η εταιρεία Vidavo. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε δωρεάν τις Ιατρικές και Νοσηλευτικές μας υπηρεσίες στα απομακρυσμένα χωριά της Περιοχής μας και ευρύτερα της Νότιας Ηλείας.

Το Πρόγραμμα της Τηλεϊατρικής Ιδρύματος Vodafone υλοποιείται στην Ελλάδα από το 2006 και από το 2012 τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας καλύπτοντας μέχρι σήμερα 100 απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας. Στην Πελοπόννησο υπάρχει στους Μολάους και τώρα στα Κρέστενα!!! Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, πολίτες που θεωρούνται “Υψηλού Κινδύνου”, αλλά και γενικότερα όσους πολίτες επιθυμούν να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους ιδιαίτερα όσοι δεν μπορούν να έρθουν στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων και στα Περιφερειακά μας Ιατρεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος και ιδιαίτερα τον κ.Νίκο Δημάκη, ενεργό πολίτη και συνεργάτη του Αντιπερειφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Θεοδώρου Βασιλόπουλου. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας με απόλυτο επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο!!

Με εκτίμηση

Η Διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων Γ.Ν Ηλείας
Αριστέα Παπαδοπούλου

Διαβητολογικές Εξετάσεις το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

20240524 00

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνεργασία με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία και τον κ. Βαρδαμίδη Μιχαήλ Παθολόγο Ιατρό και τέως Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής της Ν.Μ. Πύργου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, η εξής δράση:

• Διαβητολογική Εξέταση από τον Παθολόγο Ιατρό και τέως Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής της Ν.Μ. Πύργου κ. Βαρδαμίδη Μιχαήλ, από 10:00 έως 14:00.

Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2625360252

Η Αν.Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας

Ν.Μ.Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου

Αναβάθμιση Μικροβιολογικού Εργαστηρίου

20240524 01

Σας ενημερώνουμε ότι οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών προκειμένου να υπάρξει αναβάθμιση του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων απέφεραν καρπούς. Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, το Μικροβιολογικό μας Εργαστηρίο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους Πολίτες της ευρύτερης περιοχής την Κρεστένων με νέο, σύγχρονο, αξιόπιστο Βιοχημικό Αναλυτή, ο οποίος εκτός από τις βασικές εξετάσεις δίνει αποτελέσματα σε εξετάσεις Ηλεκτρολυτών και Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης.

Με την απόκτηση αυτού του μηχανήματος οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν αυθημερόν, χωρίς ταλαιπωρία.

Παράλληλα συνεχίζουμε την άψογη συνεργασία μας με το Γ.Ν Ηλείας για τις εξετάσεις που προς το παρόν δεν διενεργούνται στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων μέχρι να έχουμε τη δυνατότητα που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!!!

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων πάντοτε στην υπηρεσία των Πολιτών της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο.

Εμείς θα συνεχίσουμε συνεχίζουμε να προσφέρουμε….

Η Αν.Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας

Ν.Μ.Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου

Εγκαίνια νέου Παιδιατρικού Ιατρείου

20240518 01

Σήμερα είχαμε τη χαρά να γίνουν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του νέου Παιδιατρικού Ιατρείου στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων.Τον αγιασμό και τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ Χρυσόστομος και τον ευχαριστούμε θερμά γιατί μας τίμησε με την παρουσία του, παρόλο το ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα του.

Η ανακαίνιση του Παιδιατρικού Ιατρείου της Νοσηλευτικής μας Μονάδας πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας “MYTILINEOS Energy &Metals ” και την υλοποίησή του ανέλαβε το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”,τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την θεάρεστη πράξη προσφοράς τους στην Μονάδα μας!!

Το Παιδιατρικό μας Ιατρείο ήδη εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή των Κρεστένων και λειτουργεί ως βοήθεια προς την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Την σημερινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά:

📌 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ Χρυσόστομος.

📌 Η Βουλευτής Ν.Δ Ηλείας κ.Διονυσία Αυγερινοπούλου.

📌 Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.Γιάννης Καρβέλης.

📌 Ο Διοικητής της Ν.Μ Πύργου κ. Σπύρος Πολίτης.

📌 Η Αν.Διοικήτρια της Ν.Μ Αμαλιάδας κ.Μαρία Μπαχού.

📌 Από το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” η κ .Αταλάντα Βρέκοση, η κ. Άννα Γκίκα και η κ. Ολυμπία Πλιατσικούρη.

📌 Από την εταιρεία Μυτιληναίος ο κ.Γιάννης Μαλεγκάνος και η κ. Γεωργία Τσομπανίδου.

📌 Εκ μέρους του Αντιπερειφερειάρχη Ηλείας κ. Νίκου Κοροβέση ο κ. Ανδρόνικος Αντωνίου και η κ. Μαργαρίτα Πανταζοπούλου.

📌 Η Αντιδήμαρχος Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. ΑΘανασία Κουσκουρή.

📌 Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ.Τάσος Καρνάρος.

📌 Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κρεστένων κ. Γιάννης Πλατανίτης.

📌 Ο Διοικητής Α.Τ Κρεστένων κ. Σωτήρης Πιτσινής.

📌 Ο Προϊστάμενος Π.Υ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Δρακόπουλος.

📌 Η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Ηλείας κ. Αναστασία Βασιλείου.

📌 Η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Ηλείας κ. Γεωργία Αντωνόπουλου.

📌 Η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Μ Αμαλιάδας κ. Γκάμπυ Φεκετέα.

📌 Η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας της Ν.Μ Αμαλιάδας κ. Γιάννα Σταυροπούλου.

📌 Ο Διευθυντής του Κ.Υ Ζαχάρως κ.Προκόπης Παπαζαφείρης.

📌 Η Διευθύντρια της Διοικητικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Ηλείας κ. Μαρία Μάλλιου.

📌 Η Τομεάρχης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Ηλείας κ. Ελευθερία Γκεβρέκη.

📌 Ο Προϊστάμενος της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν Ηλείας κ.Παναγιώτης Γκιώνης.

📌 Ο Προϊστάμενος Τ.Ε.Π του Γ.Ν Ηλείας κ. Θεοδόσης Σταυριανόπουλος.

📌 Η Παιδίατρος της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν Ηλείας κ. Θεοδώρα Δανίδη.

📌 Η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως-Φυγαλείας κ. Κωνσταντίνα Χωρέμη.

📌 Ο Πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κρεστένων κ. Γιώργος Τουρής.

📌 Η Εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν.Δ Ηλείας κ.Δημήτρη Αβραμόπουλου κ.Μαίρη Στεφάνου.

📌 Η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ζαχάρως-Φυγαλείας κ. Δήμητρα Σκαλτσά.

Επίσης έστειλαν χαιρετισμό, ο Βουλευτής Ν.Δ Ηλείας κ.Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και Βουλευτής Ηλείας κ.Μιχάλης Κατρίνης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων στον αγιασμό και στα εγκαίνια του Παιδιατρικού μας Ιατρείου!!

Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε…

Η Αν.Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας

Ν.Μ.Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου.

Εορτασμός Αγίου Αθανασίου

20240517 15

Με μεγάλη θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στον προαύλιο χώρο Ν.Μ Κρεστένων με αρκετό κόσμο να παρακολουθεί από τα Κρέστενα καθώς και τους εργαζόμενους της Νοσηλευτικής μας Μονάδας!!!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά:

📌 Ο Διοικητής του Γ.Ν Ηλείας κ. Σπύρος Πολίτης.

📌Εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Νίκου Κοροβέση ο κ. Ανδρόνικος Αντωνίου και η κ. Γιούλη Τράπαλη.

📌 Ο Πρώην Πρόεδρος του Νοσοκομείου Κρεστένων κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

📌 Ο Πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κρεστένων κ. Γιώργος Τουρής.

📌 Η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως-Φυγαλείας κ. Κωνσταντίνα Χωρέμη.

📌 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν Ηλείας κ.Γιάννης Γεωργίου, καθώς και το μέλος του Συλλόγου η κ.Αναστασία Σταθοπούλου.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για την παρουσία σας στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων και ευχόμαστε ο Άγιος Αθανάσιος να σας δίνει υγεία και δύναμη σε εσάς και στις οικογένειές σας!!!

Η Αν. Διοικήτρια του Γ.Ν Ηλείας

Ν.Μ Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου